Ohlášky ze dne 6.10.2024

07.10.2024 08:40

27. NEDĚLE V MEZIDOBÍ

 

Po. Památka Panny Marie Růžencové.

Út. Nebude Mše svatá.     

Pá. Památka sv. Jana XXIII., papeže.

So: Sobotní památka Panny Marie.

 

PODĚKOVÁNÍ ZA SBÍRKU

Minulou neděli se konala mimořádná kostelní sbírka na pomoc obětem povodní, která činila 101,460 Kč. Všem dárcům patří vřelý dík a Pán Bůh zaplať.

 

MINISTRANSKÉ VÍTĚZSTVÍ

Na slavnost sv. Václava, 28. září v Olomouci, se uskutečnil ministrantský florbalový turnaj o svatováclavský pohár. Naši ministranti už po třetí za sebou zvítězili na turnaji. Blahopřejeme, těšíme se z úspěchu a děkujeme za reprezentaci naší farnosti.

 

MISIONÁŘI VERBISTÉ ZVOU NA SLAVNOST

Rodák z Karolinky Fr. Václav Plánka bude přijímat Jáhenské svěcení 19. října 2024 v Bratislavě. Zájemci se mohou hlásit u paní Sylvie Šarmanové na tel. 732 660 984 od 20.00 do 22.00 hod. (Nový Hrozenkov). Více informací ve vývěsce.

 

MĚSÍC ŘÍJEN

Měsíc říjen je zvláštním způsobem zasvěcený Panně Marii Růžencové. Když projdeme historií církve, zjistíme, že v každé době byla uctívána Matka Boží. Papežové poslední doby až po současného papeže Františka doporučovali mariánskou úctu. Zvláště zdůrazňovali a připomínali modlitbu Růžence. Především proto, že si v Růženci připomínáme základní křesťanské pravdy, které mají být východiskem našeho křesťanského života.

 

 

PŘÍŠTÍ NEDĚLE JE 28. NEDĚLE V MEZIDOBÍ

 

Zpět